Christer Ekelunds blogg

Christer Ekelunds blogg

Utveckling och förändring

I den här bloggen kommer jag huvudsakligen beskriva kundcase som vi på E&P har arbetat med eller som jag av andra skäl tycker är intressanta. Jag vill förmedla kunskap, insikter och tankar för att du som läsare ska få inspiration i ditt dagliga värv.

Ny hemsida

Aktuella uppdragPosted by Christer Ekelund 2016-08-24 12:24:41
Skomakarens barn är ju en träffsäker liknelse som dessutom ofta är giltig för många företag och personer. Nu har i vilket fall Ekelund & Plars uppdaterat hemsidan och där finns ett antal nya och spännande referenscase.

Gå till hemsidan.

Ett av dessa uppdrag var företaget Office 360 som kom till oss för att de var oroliga för företagsnamnets likhet med Microsofts produkter. Klokt. Microsoft kan nog låta en hel del passera under radarn men när man växer och börjar ta plats, är risken uppenbar att juristerna knackar på dörren. Förresten något som en annan av våra kunder fick erfara när Folksam tog kontakt, mindre vänligt, och påpekade att den babyblå färgen och typsnittet var för likt Folksams logga. Där tog dock Folksam tillbaka kravet efter lite tydliggörande korrespondens.
För Office 360 fanns inga sådana alternativ, utan där blev det en kreativ process där vi hjälpte ledningen att arbeta fram en ny identitet och kommunikationsplattform. Förutom att kunden var nöjd är vi särskilt nöjda med den nya färgspralliga logotypen som förutom den som visas här, också togs fram i några olika varianter varav en i guld.
Här blev processen också ett momentum för kundaktiviteter och stolta medarbetare.

I nästa blogginlägg kommer jag presentera några av våra nya kollegor som flyttat in till oss på Sibyllegatan 18.

Hälsar Christer mitt i indiansommarvädret.  • Comments(0)//christer.ekelundplars.se/#post1